''Schoonheidssalon La Jeunesse'' - ''voor een vakkundige behandeling in ontspannen sfeer .....''
In mijn salon werk ik o.a. met de producten van het merk Webecos. Cosmetica van schoonheidsspecialistes voor schoonheidsspecialistes, puur en zuiver van de hoogste kwaliteit geproduceerd volgens farmaceutische GMP-regels.
 
De producten van Webecos bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn vanzelfsprekend dierproefvrij.
 
''topkwaliteit voor een zéér scherpe prijs''

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naast schoonheidsverzorging, ook huid verbeterende producten van het merk MEDIK8!

Waarom Medik8?

Medik8 staat voor geavanceerde huidverzorging.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

De volgende behandelingen worden aangeboden met de producten van Medik8:

Medik8 basic behandeling, eur. 39,50 
Reiniging, dieptereiniging met bamboo polish, diverse serums, masker en dag- of nachtverzorging

Medik8 complete, eur. 49,50
Reiniging, dieptereiniging met bamboo polish, diverse serums, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker en dag- of nachtverzorging

Medik8 extra, eur. 59,50
Reiniging, super facial peeling, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage, masker, diverse serums en dag- of nachtverzorging

Uiteraard zijn de producten van Medik8 te verkrijgen in de salon.

 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint